Hotel Breezes Beach Club and Spa 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Breezes Beach Club and Spa 5* este amplasat pe idilica Plaja Bwejuu de pe tarmul sud-estic al Insulei Zanzibar, la 10 minute cu masina de satul Bwejuu si la 50 de minute de aeroportul Stone Town. Hotelul ofera sporturi nautice, piscina in aer liber, 3 restaurante care servesc cine romantice pentru cuplurile de indragostiti, 2 baruri si un salon cu cafea si ceai. Centrul Spa Frangipani ofera o varietate de masaje si tratamente de infrumusetare intr-o ambianta swahili cu lumanari si condimente parfumate. Amatorii de miscare practica tenis, fitness, volei, kite surfing, snorkeling si scufundari.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Breezes Beach Club and Spa 5* etaleaza urmatoarea gama de servicii si facilitati: serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, lounge/ cameră cu TV comună, spălătorie, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, seif, camere pentru nefumători, zonă pentru fumători, piscină în aer liber, grădină, terasă, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), meniuri cu diete speciale (la cerere), teren de tenis, windsurfing, ciclism, scufundări, snorkeling,  sporturi nautice, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, bibliotecă, divertisment de seară, Wi-Fi contra cost in spatiile publice, parcare gratuita fara rezervare.   

Camere hotel

Toate cele 74 de camere si apartamente sunt decorate in tonuri de fildes si detin Aer Conditionat, terasa, frigider, seif, baie en suite.

Masa hotel

Demipensiune.