Hotel The Ritz-Carlton Bal Harbour, Miami 5*



Descriere hotel

 Hotelul The Ritz-Carlton Bal Harbour, Miami 5* este situat in Miami Beach, la 11 km de terenul de golf Bayshore, la aproximativ 12 km de Memorialul Holocaustului si la 19 km de Aeroportul International din Miami. Hotelul detine 124 de camere, piscina in aer liber, piscina interioara, un centru  spa si wellness, un restaurant, un centru de fitness si un club pentru copii. Diverse activitati sportive si de agrement pot fi practicate atat in incinta cat si in imprejurimi, cum ar fi scufundari si drumetii. Hotelul face parte din lantul hotelier The Ritz-Carlton Company, L.L.C.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, transfer de la/la aeroport (contra cost), facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, piscină în aer liber (deschisă tot anul), terasă la soare, WiFi gratuit, parcare contra cost fara rezervare (32 USD/zi), închirieri auto, lift, seif, ziare, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, cameră cu facilităţi antialergice, zonă pentru fumători, bar, room service, meniu pentru copii, meniuri cu diete speciale (la cerere), snack bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), bancomat, serviciu de concierge, birou de turism, schimb valutar, serviciu de vanzare bilete, centru de afaceri, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, spălătorie, serviciu de călcat, curăţătorie chimică, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, jocuri și puzzle-uri, biciclete disponibile (gratuit), cameră de jocuri, pescuit, snorkelling, scufundări, spa și centru de wellness, saună, sală de fitness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, piscină interioară. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.


Camere hotel

Toate camerele au vedere la ocean, aer condiţionat, TV cablu, espressoare, zone de relaxare,bai cu duşuri, uscătoare de păr şi papuci.

Masa hotel

Fara masa
Mic dejun
Demipensiune
All Inclusive.