Hotel 1 Hotel South Beach 5*



Descriere hotel

1 Hotel South Beach 5* de importanta istorica este amplasat pe tarmul oceanului, la 1,2 km de Lincoln Road Mall si la 5 minute de mers cu masina de restaurantele si cluburile din centrul zonei South Beach. Hotelul ofera 426 de camere luxoase, 4 piscine (una pe acoperis), zona d eplaja privata, restaurant, 4 baruri, centru spa si wellness, centru de fitness, sporturi nautice si club pentru copii. Oaspetii pot lua masa in propriile camere la orice ora. Restaurantul Beach Craft by Chef Tom Colicchio oferă preparate mediteraneene de sezon cu ingrediente  locale. 


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), mic dejun în cameră, snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), room service, livrări de alimente,  pranz la pachet, piscină în aer liber (deschisă tot anul), terasă la soare, grădină, WiFi gratuit in camere, magazine, parcare fara rezervare contra cost, închirieri auto, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, ziare, seif, lift, magazin de suveniruri/cadouri, cameră cu facilităţi antialergice, bancomat, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, serviciu zilnic de menaj, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, curăţătorie chimică, centru de afaceri, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, spa și centru de wellness, saună, sală de fitness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, club de noapte/DJ, divertisment de seară, club pentru copii, acces imediat la plajă, sporturi nautice, zonă de plajă privată, tenis de masă. Animalele de companie sunt acceptate la cerere gratuit. 

Camere hotel

Fiecare camera are in dotare o  tabletă cu ziare zilnice în format digital, un smart TV cu ecran plat de 55 inch și difuzoare cu sistem Bluetooth, un mini bar, un sistem de filtrare a apei și un espressor cu cafea bio.

Masa hotel