Hotel Tryp Cibeles 4*



Descriere hotel

Hotelul Tryp Cibeles 4* se afla  într-o clădire frumoasă din secolul al XIX-lea, situată pe Gran Via, artera principală din centrul oraşului Madrid. In apropierea sa se afla unele dintre cele mai cunoscute atracţii ale oraşului. Hotelul se află la jumătatea distanţei dintre piaţa impresionantă cu acelaşi nume şi Plaza del Callao. De aici puteţi ajunge cu uşurinţă pe jos la Puerta del Sol, Plaza Mayor şi Parcul Retiro. În apropiere se găsesc principalele artere comerciale, precum şi renumitul Triunghi de Aur al oraşului, care reuneşte trei dintre cele mai importante muzee din lume: Prado, Reina Sofia şi Thyssen-Bornemisza. Înainte de a vizita obiectivele turistice, puteţi savura micul dejun bogat tip bufet oferit de hotel, care conţine peste 80 de produse. De asemenea, puteţi urmări agitaţia oraşului de pe terasa hotelului, care are vedere la bulevardul Gran Via. Cazarea la acest hotel amplasat in centrul Madridului este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţa de noapte, tapas și arhitectură. Turiștii care stau în această zonă vor găsi baruri și restaurante excelente în apropiere.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Tryp Cibeles 4* le ofera oaspetilor sai: terasa, bar, room service, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, ziare, seif, camere pentru nefumători, camere de familie, lift, camere izolate fonic, încălzire, cameră cu facilităţi antialergice, aer condiţionat, WiFi gratuit in intregul hotel, parcare publica contra cost fara rezervare.

Camere hotel

Camerele moderne ale hotelului sunt dotate cu Aer Condiţionat, Wi Fi gratuit şi TV prin cablu. Oaspeţii au la dispoziţie room service.

Masa hotel

Mic dejun.