Hotel Tryp Bellver 4*



Descriere hotel

Hotelul Tryp Bellver 4* este amplasat pe faleza din Palma de Mallorca, cu vedere la golful şi portul de agrement din Palma. Centrul oraşului Palma este la 15 minute de mers pe jos de hotel. În apropiere există mai multe terenuri de golf, inclusiv Son Vida şi Son Campo. Hotelul cu cele 384 de camere moderne si spatioase face parte din lantul hotelier TRYP Hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Tryp Bellver 4* dispune de: ziare, seif, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, lift, camere izolate fonic, încălzire, room service, automat (băuturi), închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, piscină în aer liber (deschisă tot anul), terasă la soare, teren de golf (la maxim 3 km), drumeţii, sală de fitness, solar, închirieri biciclete, restaurant, bar, mic dejun în cameră, snack bar, Wi-Fi gratuit in spatiile publice si internet prin cablu gratuit in camere.

Camere hotel

Toate camerele hotelului  sunt izolate fonic şi au terase, Aer Condiţionat, încălzire, TV cu ecran plat, acces la internet prin cablu.

Masa hotel

Mic dejun.