Hotel Silken Puerta Valencia 4*



Descriere hotel

Hotelul Silken Puerta Valencia 4*este situat la 5 minute de mers pe jos de stadionul Mestalla din Valencia, la doar 2 km de plaja si la 1 km de Orasul Artelor si Stiintelor.  Cea mai apropiată staţie de metrou, Aragon se afla  la aproximativ 400 de metri si face legatura cu cartierul istoric si catedrala orasului in 10 minute. Restaurantul a la carte Puerta Valencia serveste o gamă variata de preparate  mediteraneene, fiind specializat in preparate pe baza de orez. Cafe-barul ofera celebrele tapas si cocktailuri. Hotelul apartine lantului hotelier Hoteles Silken.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, seif, lift, ziare,  cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de vaânzare bilete, închirieri auto, parcare contra cost fara rezervare, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, room service, pranz la pachet, bar, mic dejun în cameră, restaurant a la carte, meniuri cu diete speciale  la cerere, meniu pentru copii, snack bar, inchirieri biciclete contra cost, WiFi gratuit, masaj, fax/copiator, sevicii secretariat, săli de conferinte şi petreceri, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Cele 157 de camere cu design contemporan si elegant  proiectat de catre Javier Mariscal, detin aer condiţionat, podele cu parchet, TV prin satelit si birouri.

Masa hotel

Mic dejun.