Hotel Seramar Sunna Park 4*



Descriere hotel

 Hotelul Seramar Sunna Park 4*se afla la 200 de metri de Plaja Paguera din Mallorca si la 5 km de Clubul de golf Santa Ponsa. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii dispun de urmatoarele facilitati: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, parcare contra cost cu rezervare, terasă la soare, gradina, babysitting/servicii pentru copii, canale TV pentru copii, teren de joacă pentru copii, menaj zilnic, fax/copiator, centru de afaceri, săli de conferinte şi petreceri, seif, WiFi contra cost, salon TV, aer condiţionat, incalzire, închirieri auto, lift, camere pentru nefumători, ziare, umbrele de plajă, sezlonguri, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, masaj, sauna, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, bar, snack bar, restaurant, cafenea, bar la piscină, cameră de jocuri, inchirieri biciclete, animatori. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

 Fiecare camera este prevazuta cu: aer condiţionat, seif, incalzire, birou, telefon, balcon/terasa, serviciu de trezire, TV cu canale prin satelit, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par, bideu.

Masa hotel

Demipensiune.