Hotel Salles Hotel Pere IV 4*



Descriere hotel

Hotelul Salles Hotel Pere IV 4* este situat în cartierul Poble Nou, la 10 minute de mers pe jos de zona plină de viaţă Port Olimpic şi de plajele din Barcelona şi noul port de agrement. Staţia de metrou Bogatell din apropiere oferă acces uşor la plajă şi la centrul oraşului, unde se poate ajunge în mai puţin de 15 minute. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la centrul spa care detine o saună finlandeză, un hamam, piscină interioară, duşuri şi o cadă cu hidromasaj. Restaurantul a la carte Garum oferă mâncăruri din bucătăria mediteraneană. Hotelul serveşte zilnic un mic dejun tip bufet. Hotelul cu 195 de camere apartine lantului hotelier Salles Hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Salles Hotel Pere IV 4* le ofera oaspetilor sai: room service, prânz la pachet, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vânzare bilete, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, ziare, seif, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, ascensor, camere izolate fonic, încălzire, restaurant, bar, mic dejun în cameră, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, închirieri biciclete, Wi-Fi gratuit in intregul hotel.

Camere hotel

Fiecare cameră  spaţioasă  oferă un mini bar gratuit de bun venit. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Masa hotel

Mic dejun.