Hotel Melia Palace Atenea 4*



Descriere hotel

Hotelul Melia Palace Atenea 4* este un edificiu impresionant situat pe promenada de pe malul mării, la doar 500 de metri de Castelul Bellver din Palma de Mallorca, care datează din secolul al XIV-lea. Catedrala din Palma se află la numai 1,5 km. În apropierea hotelului există numeroase restaurante şi cluburi.  Restaurantul Tapa Negra serveşte preparate gourmet. Centrul Spa Yhi are o suprafaţă de 950 mp. Acesta oferă o serie de duşuri scoţiene, saună, piscină dinamică cu cadă cu hidromasaj şi baie turcească. Toţi oaspeţii beneficiază de acces gratuit la centrul de fitness bine echipat. Alte facilități de Spa sunt disponibile la un cost suplimentar. Hotelul apartine lantului Melia Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Melia Palace Atenea 4* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber (deschisă în sezon), terasă la soare, saună, sală de fitness, solar, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, cameră de jocuri, restaurant, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), snack bar, room service, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, ziare, seif, camere pentru nefumători, camere de familie, lift, încălzire, zonă pentru fumători, Wi-Fi gratuit in intregul hotel.

Camere hotel

Cele 361 de camere  au paturi king-size cu meniu de perne, TV interactiv cu ecran plat şi canale prin satelit, precum şi încălzire.

Masa hotel

Mic dejun.