Hotel Mediterranean Bay 4*



Descriere hotel

Hotelul Mediterranean Bay 4* destinat exclusiv adultilor (+ 18 ani),  se află  în Golful Palma din Mallorca, la 350 de metri de plaja S`Arenal si la 11 km de centrul oraşului Palma. In apropiere sunt multe magazine si baruri. Hotelul face parte din lantul hotelier Mll Hotels si detine o piscină în aer liber, cadă cu hidromasaj, saună, restaurant, bar/lounge si camere elegante si moderne.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de vanzare bilete, seif, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, aer condiţionat, incalzire, închirieri auto, transfer la aeroport contra cost, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, terasă la soare, spălătorie, bar, restaurant, WiFi gratuit, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, sauna, piscina in aer liber, muzica live, ciclism, teren de golf  la maxim 3 km, inchirieri biciclete. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, seif, mini bar, serviciu de trezire, birou, WiFi gratuit, incalzire, TV cu ecran plat si canale prin satelit, telefon, frigider, birou, baie cu dus/cada, uscator de par, toaleta, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel