Hotel Manaus 3*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Manaus 3* este situat intr-o zona linistita la doar 600 de metri de plaja, la 8 km de aeroport si la doar 100 de metri de centrul statiunii El Arenal. La câteva minute pe jos de plaja Palma din Mallorca şi într-o zonă liniştită, înconjurată de păduri, acest hotel oferă pentru relaxare un bar şi restaurant fermecător, precum şi o piscină în aer liber. Veţi putea să vă distraţi cu prietenii şi familia în sala de jocuri a hotelului Manaus 3* sau să vă bucuraţi de o lectură liniştită, în salonul primitor. Puteţi să luaţi o gustare de la cafenea şi să savuraţi mese sănătoase în restaurantul de la Manaus. În timpul lunilor de vară, puteţi să vă relaxaţi şi să priviţi bucătăria deschisă. Veţi putea să petreceţi după-amiezile făcând plajă la piscina hotelului Manaus 3* iar copiii se vor putea juca fericiţi în piscina dedicată lor. Puteţi să faceţi plimbarea plăcută, de 600 de metri, până la plaja Palma, unde puteţi să faceţi o baie reconfortantă în Marea Mediterană şi să vă relaxaţi pe ţărmul nisipos.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Manaus 3* ofera oaspetilor sai snack bar, terasa, piscina pentru adulti si pentru copii, room service, restaurant, Aer Conditionat, spalatorie, rent a car si Wi-Fi.

Camere hotel

Camerele hotelul Manaus 3* dispun de Aer Conditionat, uscator de par, baie sau dus, terasa sau balcon, telefon, Wi-Fi, TV satelit, casuta de valori si mini-bar.

Masa hotel

Mic dejun.