Hotel Le Meridien Barcelona 5*



Descriere hotel

Hotelul Le Meridien Barcelona 5* este situat pe faimosul bulevard Las Ramblas din Barcelona si este frecventat de celebritati din intreaga lume. La 5 minute de mers pe jos se afla galeria de arta MACBA, unde oaspetii hotelului au acces gratuit. Hotelul are design tip boutique elegant si este zugravit in culori luminoase. Restaurantul "CentOnze" oferă specialitati mediteraneene, cocktail-uri preparate cu ingrediente proaspete, program muzical și vedere impresionantă la bulevardul Las Ramblas. Centrul spa al hotelului oferă o selecție largă de tratamente cu aromaterapie, holistice și masaje. Cu cele 231 de camere elegante, hotelul apartine lantului hotelier Le Meridien Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Le Meridien Barcelona 5* ofera urmatoarea gama de servicii si facilitati: recepţie deschisă non stop, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), închirieri auto, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, room service, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie/curăţătorie chimică,  serviciu de călcat, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, fax/copiator, centru de afaceri, săli de conferinţe şi petreceri, meniuri cu diete speciale (la cerere), restaurant (a la carte), snack bar, mic dejun în cameră, bar, terasă la soare, baie turcească/baie de aburi, cadă cu hidromasaj, masaj, spa și centru de wellness, solar, sală de fitness, saună, internet prin cablu in camere contra cost (20,90 EUR/zi), WiFi gratuit in spatiile publice si contra cost in camere (20,90 EUR/zi), cameră cu facilităţi antialergice, parcare cu rezervare contra cost (38,50 EUR/zi), ziare, seif, lift, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere izolate fonic, încălzire.

Camere hotel

Camerele sunt elegante și dotate cu TV cu ecran plat, sisteme audio şi iPod docking station. Unele camere sunt decorate cu covoare care au ca  model o hartă a străzilor din Barcelona, iar altele  modele inspirate din creaţiile celebrului arhitect Gaudi.


Masa hotel

Mic dejun.