Hotel HSM Madrigal 4*



Descriere hotel

Hotelul HSM Madrigal 4*  este situat la doar 150 de metri de Plaja Tora din Paguera si la doar 100 de metri de faleza din Paguera. Staţiunile Magaluf și Santa Ponsa sunt situate la 10 minute de mers cu mașina de Paguera. Oraşul Palma de Mallorca și aeroportul acestuia se află la aproximativ 30 de km. Hotelul face parte din lantul hotelier Hoteles Saint Michel.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul HSM Madrigal 4* ofera: receptie deschisa non stop, aer condiţionat, piscină în aer liber (deschisă în sezon), gradina, terasa la soare, pranz la pachet, bar, restaurant, bufet, snack bar, WiFi gratuit in zonele publice si contra cost in camere, internet prin cablu contra cost in zonele publice, inchirieri auto, fax/copiator, schimb valutar, camera de bagaje, lift, seif, camere de familie, camere pentru nefumatori, divertisment de seară, mini golf, ciclism, biliard, tenis de masa, animatori, camera de jocuri, teren de tenis, ciclism, inchirieri biciclete, teren de joaca pentru copii. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Cele 116 camere  sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit, balcoane. Apartamentele au   bucatarii si zone de lounge. Oaspeţii pot inchiria seifuri.

Masa hotel

Demipensiune.