Hotel HM Gran Fiesta 4*



Descriere hotel

Hotelul HM Gran Fiesta 4*  este situat pe Plaja Las Maravillas din Mallorca, la 4 km de Aeroportul Palma de Mallorca si la 9 km de centrul orasului.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii dispun de urmatoarele facilitati: recepţie deschisă nonstop, bancomat, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit, menaj zilnic, serviciu de calcat, curăţătorie chimică/spălătorie, fax/copiator, centru de afaceri, săli de conferinte şi petreceri, aer condiţionat, incalzire, lift, închirieri auto, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, piscină în aer liber, umbrele de plajă, sauna, piscină interioară, bar, mic dejun în cameră, snack bar, restaurant, ciclism, inchirieri biciclete, bilete la atracții sau spectacole, terasă la soare, acces direct  la plaja. Animalele de companie nu sunt acceptate. 


Camere hotel

 Fiecare camera detine: aer condiţionat, seif, incalzire, telefon, balcon, serviciu de trezire, frigider, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu/canale cu plata, WiFi gratuit, baie cu dus, toaleta, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Demipensiune.