Hotel Hipotels Gran Playa de Palma 4*



Descriere hotel

Hotelul Hipotels Gran Playa de Palma 4* este situat in centrul orasului Playa de Palma, la 2 km de Aqualand El Arenal, la 4 km de Aeroportul International Palma de Mallorca si  face parte din lantul hotelier Hipotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport  contra cost, serviciu de transfer  contra cost, aer condiţionat, încălzire, schimb valutar, cameră de bagaje, birou de turism, grădină, terasă la soare, piscină în aer liber  deschisă în sezon,  piscină interioară  deschisă în sezon, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, WiFi gratuit, bar, restaurant  bufet, mic dejun în cameră, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, room service, magazine, lift, ziare, închirieri auto, camere de familie, camere pentru nefumători, lounge  cu TV, fax/copiator, serviciu de secretariat, sali de conferinte si petreceri, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, serviciu de călcat, curăţătorie chimică, animatori, divertisment de seară, ciclism, inchirieri biciclete contra cost,  spa și centru de wellness, masaj, saună, baie turcească/baie de aburi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, sală de fitness. Animalele de companie nu sunt acceptate. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu TV cu ecran plat, telefon si baie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite. Unele camera au si zone de relaxare. Toate camerele beneficiaza din plin de lumina naturala.

Masa hotel

Mic dejun.