Hotel HCC Open 3*



Descriere hotel

Hotelul HCC Open 3* este situat în cartierul Eixample din Barcelona, ​​chiar lângă Placa Espanya şi la 5 minute de mers pe jos de centrul de expoziţii Fira. Centrul oraşului şi Placa Catalunya se află la 5 staţii de metrou. Hotelul spatios si modern a fost construit în 2004, are spaţii publice deschise acoperite cu marmură si este amplasat într-o zonă turistică bună, astfel încât veţi putea ajunge pe jos la Cartierul Gotic şi Ramblas sau la atracţiile din Montjuic. Cele mai importante cartiere de afaceri ale oraşului sunt situate tot în apropiere. In fiecare dimineata puteti savura un mic dejun tip bufet la cafe bar. Hotelul face parte din lantul hotelier HCC Hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul HCC Open 3* ofera urmatoarele facilitati: room service, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, ziare, seif, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, ascensor, camere izolate fonic, încălzire, Aer Condiţionat, bar, mic dejun în cameră, inchirieri biciclete, Wi-Fi gratuit in intregul hotel.

Camere hotel

Fiecare din cele 100 de camere este prevăzuta cu TV prin satelit, acces gratuit la internet Wi-Fi, Aer Condiţionat şi baie cu articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun.