Hotel Gran Flamingo 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Gran Flamingo 4* se afla la doar 150 de metri de Plaja Lloret, pe bulevardul principal din statiunea Lloret de Mar, in apropierea multor magazne, cluburi, restaurante si baruri, la 4 km de terenul de golf Angel de Lloret, la mai putin de 30 de minute de mers cu masina de Aeroportul Girona si la aproximativ o ora de Barcelona. Hotelul detine piscina in aer liber, restaurant tip bufet si 283 de camere cu design modern.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, seif, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere de familie, închirieri auto, terasă la soare, piscină în aer liber, bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, restaurant bufet, snack bar, pranz la pachet, automat pentru gustari si bauturi, WiFi gratuit,  săli de conferinte şi petreceri,  fax/copiator, serviciu zilnic de menaj, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de concierge, serviciu de vanzare bilete, teren de golf  la maxim 3 km. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Camerele decorate simplu au balcoane cu vedere la piscina sau la statiune, podele din lemn, TV cu ecrane plate si canale prin satelit, aer condiţionat, WiFi gratuit si seifuri contra cost.

Masa hotel

Mic dejun.