Hotel GHT Maritim 3*



Descriere hotel

Hotelul  GHT Maritim 3* este situat la 5 minute de mers pe jos de centrul oraşului Calella , cu vedere la plaja Garbi, la 15 minute de mers pe jos de Gara Calella si la o ora de Barcelona. Acesta detine o piscina in aer liber, terasa pe acoperis cu o cada cu hidromasaj, restaurant tip bufet si bar in aer liber. La 5 minute distanta sunt numeroase baruri si restaurante. Hotelul face parte din lantul hotelier GHT Hotels.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarea gama de facilitati: recepţie deschisă non stop, aer conditionat, incalzire, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, terasă la soare, piscină în aer liber, lounge cu TV, închirieri auto, WiFi gratuit in zone publice, camere pentru nefumători, zonă pentru fumători, pranz la pachet, bar, restaurant bufet, snack bar, bufet pentru copii, spa și centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, piscină interioară, sală de fitness, saună, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, biliard, club pentru copii, animatori, divertisment de seară, spălătorie, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator, WiFi gratuit in zone publice, parcare contra cost in apropiere cu rezervare, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, acces imediat la plajă.  Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere hotel

Cele 162 de camere  sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecrane plate si canale prin satelit, bai cu cada, uscatoare de par si articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun.