Hotel Four Points by Sheraton Barcelona Diagonal 4*



Descriere hotel

Hotelul Four Points by Sheraton Barcelona Diagonal 4* este situat la 350 de metri de centrul comercial Glories, în cartierul modern 22@ din Barcelona.  La 600 de metri distanta se afla  Turnul Agbar plin de culoare, proiectat de Jean Nouvel. Pe Rambla del Poblenou din apropiere există numeroase baruri şi restaurante, iar plaja Bogatell se găseşte la o plimbare de maximum 15 minute. Staţia de metrou Poblenou se află la numai 500 de metri distanţă. Restaurantul La Avenida serveşte preparate din bucătăria spaniolă tradiţională. În fiecare dimineaţă se oferă un bufet variat la micul dejun, iar între orele 05:00 şi 07:00 beneficiaţi de cafea gratuită. Băuturi şi gustări sunt disponibile la El Rincon Bar & Lounge şi pe terasa localului La Rambla. Hotelul cu 154 de camere apartine lantului hotelier Four Points by Sheraton.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Four Points by Sheraton Barcelona Diagonal 4* le pune la dispozitie oaspetilor sai urmatoarele facilitati: room service, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vânzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, seif, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, ascensor, camere izolate fonic, încălzire, cameră cu facilităţi antialergice, internet prin cablu si Wi-Fi gratuit in intregul hotel, sală de fitness, închirieri biciclete, restaurant, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), snack bar, parcare privată in apropiere fara rezervare şi costă 17 euro pe zi.

Camere hotel

Camerele sunt luminoase şi spaţioase şi au podele din lemn, baie elegantă cu uscător de păr şi articole de toaletă. Camerele de la etajele superioare oferă privelişti superbe, unele dintre ele spre Sagrada Familia.

Masa hotel

Mic dejun.