Hotel The Ritz Carlton Abama 5*



Descriere hotel

Amplasat în Guía de Isora din Tenerife, hotelul are vedere la Oceanul Atlantic şi la insula vecină Gomera. Acesta are 9 piscine în aer liber şi un centru de Spa, teren de golf, terenuri de tenis şi o plajă.
Hotelul The Ritz Carlton Abama 5* este situat intr-o zona linistita, in mijlocul unei vegetatii exuberante, in Guia de Isora, pe o suprafata de 160 ha, cu vederi spectaculare asupra oceanului si insulei vecine, La Gomera.
Hotelul Abama Golf & Spa Resort 5* este alcătuit din clădiri roz de inspiraţie maură, care adăpostesc camere şi vile. Complexul este amplasat în grădini tropicale luxuriante, pe vârful unei stânci, cu un funicular până la plaja privată.
Fiecare cameră şi vilă are un stil etnic şi cele mai multe se bucură de vederi la grădini, terenul de golf şi Oceanul Atlantic. Toate sunt dotate cu băi de marmură de lux. Acestea au televizoare interactive cu acces la internet şi sunt disponibile meniuri de perne şi lenjerii de pat din bumbac egiptean.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul The Ritz Carlton Abama 5* dispune de 10 restaurante, 4 baruri si cafenele, jacuzzi si piscina cu hidroterapie la SPA, circuit termal, centru fitness, teren de golf, tenis, o plaja exclusivista (accesul se poate face si cu funicularul), 7 piscine, 2 piscine naturale, check-in 24h, room service 24h, sali de conferinte pentru evenimente de orice tip, boutique Abama, facilitati pentru copii si mini club pentru copii de toate varstele.

Camere hotel

Camerele hotelului The Ritz Carlton Abama 5* dispun de 465 de camere si suite impartite intre Complex, vile si exclusivistele Club Room, majoritatea avand vedere la oceanul Atlatinc, la gradina sau la terenul de golf. Camerele sunt echipate cu bai de marmura, separat dus, toaleta si chiuvete, halate si papuci, uscator de par, conexiune la Internet de mare viteza, TV cu multiple canale, TV interactiv, ceas cu alarma si radio, 2 telefoane (in camera si baie), aer conditionat, seif si mini bar.

Masa hotel

Mic dejun.