Hotel Villa Authentique 3*



Descriere hotel

Villa Authentique 3* se afla la 300 de metri de portul La Digue, la numai 2 minute de mers pe jos de statia de ferryboat The Inter Island Ferry Landing. De aici se poate porni in excursii pitoresti, la pescuit, sau se pot inchiria biciclete pentru explorarea imprejurimilor. Plaja Reunion si La Digue Boatyard se afla la numai 5 minute de mers pe jos. Restaurantul hotelului Reflets Des Iles ofera un bufet creol si meniuri a la carte. Barul hotelului ii delecteaza pe turisti cu cocktail-uri tropicale si bauturi fine.
  

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Villa Authentique 3* dispune de: gradina, terasa, gratar, parcare publica gratuita fara rezervare, seif,  camere pentru nefumători, camere de familie, aer condiţionat, zona speciala pentru fumatori, bar, mic dejun in camera, restaurant a la carte, snack bar, room service, WiFi gratuit in intregul hotel, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, fax/copiator, serviciu zilnic de menaj, curăţătorie chimică, spalatorie, serviciu de calcat, lounge/ cameră cu TV, serviciu de concierge, cameră de bagaje, pranz la pachet, închirieri biciclete, snorkelling, biliard, pescuit, ciclism.
 

Camere hotel

Fiecare din cele 15 camere este prevazuta cu aer conditionat, sofa, mini bar, TV satelit, baie en suite cu dus. Unele camere au propriiile terase.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.