Hotel Surfers Beach Self Catering Chalets 4*



Descriere hotel

Hotelul Surfers Beach Self Catering Chalets 4* se afla la 1 minut de mers pe jos de plaja. Complexul este format din catave cabane, un restaurant si o parcare privata. Seychelles Golf Club este la distanta de 8 km, iar aeroportul international se gaseste la 13 km departare. Gradina Botanoca din orasul Victoria se afla la 22 km, iar Parcul National Marin Bai Ternay este situat la 25 km distanta.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Surfers Beach Self Catering Chalets 4* ofera: aer conditionat, acces direct la plaja, terasa, gradina, transfer la/de la aeroport contra cost si serviciu de transfer contra cost, inchirieri auto, schimb valutar, camera de bagaje, seif, bar, restaurant, pranz la pachet, restaurant a la carte, gratar, articole de bacanie, canale TV pentru copii, fax/copiator, spalatorie, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, parcare privata gratuita fara rezervare, teren de golf la 3 km, snorkelling, WiFi gratuit in camere, zona pentru fumatori, camere izolate fonic, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoana cu mobilitate redusa.

Camere hotel

Fiecare din cele 6 cabane are salon deschis cu zona de laut masa si chicineta si TV cu ecran plat. Chicineta este dotata cu 2 plite de gatit, un frigider si un cuptor cu microunde.

Masa hotel

Fara masa;
Mic dejun.