Hotel Bahia Principe Grand El Portillo 5*



Descriere hotel

Hotelul Bahia Principe Grand  El Portillo 5* se afla in mijlocul plajei cu nisip alb, la 10 minute de mers pe jos de statiunea Las Terranas, cu o multime de baruri, magazine si restaurante. O pereche de piscine in aer liber, optiuni de luat masa gourmet si italian clasic, baruri cu oferte generoase de cocktail-uri isi rasfata oaspetii.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Bahia Principe Grand  El Portillo 5* ofera urmatoarele facilitati: un restaurant tip bufet, 4 restaurante a la carte, kayaking, snorkelling, 2 piscine in aer liber, gimnastica aerobica, aqua aerobic, biliard, tenis de masa, volei pe plaja, scufundari, teren de joaca pentru copii, programe de animatie pentru copii, polo pe apa, tenis, sporturi nautice cu motor, salon de frumusete, spa, sauna, baie turceasca, masaje, programe de divertisment, discoteca, magazin de cadouri, spalatorie, WiFi gratuit in lobby o ora/zi, muzica si spectacole live, petreceri pe plaja, jacuzzi. 

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu balcon sau terasa, TV satelit, Aer Conditionat, mini bar, telefon, baie cu dus si cada, uscator de par.

Masa hotel

All Inclusive.