Hotel Tahiti Pearl Beach Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul Tahiti Pearl Beach Resort 4* se afla la 10 minute de mers cu masina de centrul orasului Papeete si ofera un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul  6 zile pe saptamana. Complexul cu 91 de camere dispune de o piscina infinita, un centru spa si wellness, activitati sportive si de divertisment (dans tahitian, gimnastica acvatica, yoga), centru de fitness. Restaurantul Hiti Mahana situat pe tarmul oceanului prepara mancaruri tahitiene, asiatice si mediteraneene. La Bay Bar se ofera cocktail-uri tropicale si vedere la Golful Matavai.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Tahiti Pearl Beach Resort 4*  le ofera oaspetilor sai: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, serviciu de transfer (gratuit), magazine, lift,  camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, room service, automat pentru gustări si bauturi, bar, restaurant (a la carte),  bar la piscină, piscină infinita în aer liber, terasă, grădină, WiFi gratuit in zonele publice, internet prin cablu gratuit in camere, parcare gratuita fara rezervare, magazin de suveniruri/cadouri, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu zilnic de menaj, centru de afaceri, săli de conferinte şi petreceri, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, sală de fitness, saună, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, snorkelling, club pentru copii.


Camere hotel

Fiecare camera  este dotata cu terasa cu vedere la Golful Matavai, aer conditionat si TV prin satelit. Unele camere au cada cu hidromasaj pe terasa.

Masa hotel

Fara masa
Mic dejun
Demipensiune.