Hotel Veranda Grand Baie Hotel & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul Veranda Grand Baie Hotel & Spa 4* se afla in Grand Baie - Mauritius, la 24 de km de capitala Port Louis si la 70 de km de Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam. Hotelul apartine lantului hotelier Veranda Leisure & Hospitality si detine o zona proprie de plaja, un centru spa si wellness si o piscina. Un teren de tenis si un teren de joaca pentru copii sunt disponibile, iar la The Seven Colours Wellness Spa exista dusuri pentru  hidromasaj, sauna si camera de aburi. Restaurantele a la carte si cel principal ofera o paleta de optiuni din gastronomia locala si internationala. La barul cu vedere panoramica asupra golfului oaspetii se delecteaza cu savuroase cocktail-uri.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Veranda Grand Baie Hotel & Spa 4* ofera urmatoarele facilitati: teren de tenis, biliard, tenis de masă, darts, scufundări, snorkeling,  sporturi nautice, sală de fitness, spa si centru de wellness, zonă de plajă, inchirieri biciclete, cameră de jocuri, bibliotecă, teren de joacă pentru copii, animatori, club pentru copii, divertisment, piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, restaurant, bar, room service, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, săli de conferinţe şi petreceri, magazin de suveniruri/cadouri, seif, magazine, camere pentru nefumători, camere de familie, internet Wi-Fi în zonele publice  gratuit,  parcare proprie gratuita.

Camere hotel

Fiecare camera are balcon cu vedere la Oceanul Indian si la piscina, este decorata in tonuri de verde si mobilata modern, detine Aer Conditionat si baie proprie.

Masa hotel

Demipensiune;
All Inclusive.