Hotel Tropical Attitude 3*



Descriere hotel

Hotelul Tropical Attitude 3* este situat pe plaja si este inconjurat de o plantatie de cocotieri, la 2 km de satul pescaresc Trou d’Eau Douce, la 15 minute cu masina de Belle Mare si la 45 de minute distanta de Aeroportul International  Mauritius. Cu cele 60 de camere si construit in stil traditional, hotelul le ofera oaspetilor sai o piscina in aer liber si sporturi nautice. Restaurantul Le Cocotier pregateste mancaruri locale si internationale, iar de pe terasa barului La Canne a Sucre puteti admira Oceanul Indian in timp ce savurati un cocktail exotic. Oaspetii pot face excursii cu barca sau bicicleta, joaca volei pe plaja, tenis de masa si alte jocuri.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Tropical Attitude 3* pune la dispozitia oaspetilor sai: piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, biliard, tenis de masă, darts, scufundări, închirieri biciclete, cameră de jocuri, restaurant, bar, snack bar, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, cameră de bagaje, spălătorie, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, seif, camere pentru nefumători, internet Wi-Fi în zonele publice gratuit, parcare proprie gratuita (nu este necesară rezervare).

Camere hotel

Camerele au terase largi cu vedere la ocean si la gradinile tropicale si sunr decorate in alb, fiecare fiind climatizata, cu mini bar, TV prin satelit si baie proprie.

Masa hotel

All Inclusive