Hotel Tamassa, An All Inclusive Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul Tamassa, An All Inclusive Resort 4* este un complex elegant, amplasat pe plaja coastei sudice a insulei Mauritius. Înconjurat de lagune tropicale şi de coline luxuriante, hotelul se afla la 50 km de Aeroportul Internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam. Complexul Tamassa oferă sesiuni de pescuit la adâncime, excursii cu barca cu fund din sticlă şi scufundări certificate PADI si detine  3 piscine şi un centru spa de lux cu saune umede şi uscate. Se organizează drumeţii prin defileuri spectaculoase şi plimbări cu biciclete montane de-a lungul litoralului accidentat. Restaurantul are o terasă lângă piscină şi serveşte un meniu a la carte divers pentru prânz şi cină. De asemenea, există un bar pe plajă şi un lounge bar.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Tamassa, An All Inclusive Resort 4* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber, grădină, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), pescuit, biliard, tenis de masă, darts, caiac, ciclism, scufundări, snorkeling, sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, biciclete disponibile (gratuit), cameră de jocuri, bibliotecă, animatori, club de noapte/DJ, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, room service, prânz la pachet, închirieri auto, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, bărbier/salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, camere de familie, zonă pentru fumători, internet Wi-Fi  în centrul de afaceri gratuit, parcare proprie gratuita.

Camere hotel

Toate cele 214 camere ale hotelului au terasă sau balcon, cu vedere la lagună sau la grădină, baie spaţioasă cu lavoar dublu, precum şi TV LCD cu canale prin satelit.

Masa hotel

All Inclusive.