Hotel LUX* Le Morne 5*



Descriere hotel

Hotelul  LUX* Le Morne 5* este situat pe o frumoasa plaja cu nisip alb din Le Morne, insula Mauritius, si ofera o vedere spactaculoasa la Morne Brabant. Oaspeţii se pot relaxa la hamamul turcesc de la LUX* Me Spa, pot beneficia de un masaj, pot inota in piscina infinita sau pot juca tenis. Personalul hotelului poate programa excursii de scufundări şi windsurfing sau poate aranja închirieri de biciclete. Oaspetii pot beneficia de  prânz la pachet cand pleaca in drumeţii, pe traseele din apropiere. În mai puțin de 30 de minute se poate ajunge cu maşina de la hotel la două terenuri de golf. Opţiunile culinare sunt oferite de  restaurantul Kitchen, care oferă o bucătărie deschisă şi cine tematice. Barul hotelului, aflat pe plajă, oferă gustări uşoare, cocktail-uri şi program de muzică seara.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  LUX* Le Morne 5* le ofera oaspetilor sai: grădină, terasă, teren de tenis, pescuit, tenis de masă, windsurfing, caiac, drumeţii, ciclism, scufundări, călărie, snorkeling, sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară (deschisă tot anul), închirieri biciclete, teren de joacă pentru copii, animatori bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), room service, prânz la pachet, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, frizerie/coafor, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, ascensor, cameră cu facilităţi antialergice , zonă pentru fumători, internet Wi-Fi în centrul de afaceri  gratuit, parcare publică gratuita.

Camere hotel

Cele 149 de camere cu mobilier din lemn de culoare închisă şi zonă de living mobilată în aer liber, au acces gratuit la internet  Wi-Fi,  iar unele  au TV LCD şi iPod docking station.

Masa hotel

Demipensiune;
Pensiune completa;
All Inclusive.