Hotel Soneva Fushi 5*



Descriere hotel

Hotelul Soneva Fushi 5* este situat in atolul Baa, la cateva minute de mers cu barca şi 30 de minute de mers cu hidroavionul de Aeroportul Internaţional Soneva Fushi. Aici veţi găsi un cinema în aer liber pe plajă, un observator, un centru spa excelent şi lecţii gratuite de snorkeling, predate de biologi marini.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Soneva Fushi 5* le ofera oaspetilor sai: grătar, piscină în aer liber, grădină, terasă, pescuit, tenis de masă, windsurfing, caiac, ciclism, scufundări, snorkeling, saună, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, închirieri biciclete, bibliotecă, restaurant, bar, mic dejun în cameră, room service, recepţie deschisă non stop, birou de turism, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, ziare, magazine, camere pentru nefumători, camere de familie, Aer Condiţionat, Wi-Fi gratuit in camere. 

Camere hotel

Toate cele 55 de vile şi camere sunt foarte spaţioase şi au acces  direct la plajă, bai construite într-o grădină mare proprie, care oferă duş în aer liber şi cadă separată.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa.