Hotel Komandoo Island Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Komandoo Island Resort & Spa 5* este o mica insula idilica, retrasa, din atolul Lhaviyani, cu nisip alb ca zaharul, un golf cu ape turcoaz si un recif de corali superb. Hotelul este incadrat de o bogata vegetatie tropicala, cocotieri si o fermecatoare viata marina. Testoase si delfini inoata cu eleganta si farmec in apele inconjuratoare. Hotelul este destinat in exclusivitate adultilor.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Komandoo Island Resort & Spa 5* pune la dispozitia oaspetilor sai: volei, badminton, tenis de masa, centru de fitness, darts, canoe, windsurfing, catamaran, excursii, centru spa, masaj, dansuri si spectacole din cultura locala, filme despre viata marina, muzica live, curse de crabi, piscina larga, sezlonguri si umbrele, acces gratuit la internet, magazin de cadouri si bijuterii, biblioteca, restaurant tip bufet, restaurant a la carte, bar cu gustari, bar pe plaja, room service.

Camere hotel

Cele 65 de vile situate pe plaja pentru 2 adulti sunt prevazute cu: mini bar, facilitati pentru cafea/ceai, TV, internet Wi-Fi gratuit, CD/DVD player, statie iPod, seif, Aer Conditionat, terasa, sezlonguri, prosoape si chimonouri pe plaja, baie partial in aer liber cu dus si uscator de par. Unele vile au jacuzzi.

Masa hotel

Demipensiune;
Pensiune completa;
All Inclusive.