Hotel Kandolhu Island 5*



Descriere hotel

Hotelul Kandolhu Island 5* este situat la 70 km sud-vest de capitala Male si la 25 de minute cu avionul de Atolul Ari Nord. Hotelul este destinatia ideala pentru cupluri aflate in luna de miere sau intr-o superba vacanta romantica.  Hotelul este construit in stil arhitectonic maldivian si cu design accesorizat cu branduri specializate. Fiecare din cele patru restaurante a la carte sunt intime (cel mai mic este restaurantul japonez Banzai cu doar 6 locuri). Restaurantul The Market este deschis pe tot parcursul zilei.  The Elevated Olive ofera preparate mediteraneene clasice, in timp ce Sea Grill serveste fructe de mare proaspete gatite la comanda. Oaspetii au la dispozitie o gama larga de bauturi, mini baruri si mini crame cu vin, in vile. Se poate admira reciful de corali, se face snorkelling printre testoase sau se fac scufundari la centrul certificat PADI, unde se ajunge cu barca. Cele mai elegante vile in stil maldivian  au interioare moderne, cu podele din lemn si tavane inalte . Jacuzzi Beach Villas au bai uriase in aer liber cu jacuzzi . Exista vile pe plaja cu piscine, vile duplex cu piscine si vile pe ocean cu piscine deservite de un debarcader deasupra apei.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Kandolhu Island 5* ofera 4 restaurante a la carte, bar in aer liber si in interior, piscine in aer liber, snorkelling, sporturi acvatice, scufundari, pescuit, canoe, acces WiFi in camere.


Camere hotel

Vilele situate pe plaja sau pe ocean detin TV cu ecrane plate, mobilier si podele de lemn, bai in aer liber cu jacuzzi, terase largi, aer conditionat, telefoane, filme la cerere, statii de incarcare iPod, iPad, mini crame de vinuri, mini baruri, esspresoare, WiFi, sezlonguri.



Masa hotel

Mic dejun;
Pensiune completa;
All Inclusive.