Hotel Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru 5*



Descriere hotel

Hotelul Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru 5* se afla in Atolul Baa si ofera 103 vile spatioase si luxoase, servicii impecabile, facilitati de cinci stele si o gastronomie de clasa mondiala. Amplasarea sa pe o insula tropicala luxurianta ofera un farmec deosebit si conditii excelente pentru practicarea sporturilor acvatice, dintre care navigarea cu catamaranul, windsurfing-ul si scufundarile sunt preferatele oaspetilor. Oferta generoasa a hotelului este destinata atat familiilor cu copii, cat si cuplurilor romantice sau aventuroase, dornice de o vacanta inedita si opulenta, intr-un peisaj mirific. Acesta este o destinatie ideala pentru o luna de miere magnifica, de neuitat.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru 5*  le ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati de lux: 4 piscine in aer liber, centru de scufundari certificat PADI 5*, centru de explorari marine, terenuri de tenis, cursuri de scufundari pentru copii, navigatie cu catamaranul, mini club pentru copii, facilitati de fitness, club pentru adolescenti intre 13 si 18 ani, clinica medicala, tratamente Ayurveda, caiac, acces internet, apa imbuteliata in camera si la restaurante, zilnic fructe proaspete, cafea, ceai, restaurante asiatice, italiene,  arabe, cafenele, baruri cu bauturi exotice si gustari, gratar, fructe de mare, centru spa cu 10 cabinete de tratament in aer liber (din care 3 Ayurveda), amplasate in gradina tropicala sau in laguna cu ape turcoaz.

Camere hotel

Bungalow-urile si vilele sunt decorate in stil local imbinand stralucit ambianta naturala cu confortul modern. Dotarile cuprind TV prin satelit, DVD/CD player, uscator de par, perne hipoalergice la cerere, fax la cerere, seif, Wi-Fi, fier si masa de calcat la cerere, telefon cu mai multe linii si mesagerie vocala, bar frigider, cafetiera/ceainic electric.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa.