Hotel Coco Palm Dhuni Kolhu 5*



Descriere hotel

Hotelul Coco Palm Dhuni Kolhu 5* ete format dintr-un complex de vile concepute în stil tropical, amplasate lângă apele cristaline si  oferă locul  ideal de petrecerea  unui sejur de lux în paradisul  atolului Baa. Acesta  ofera 5 opţiuni pentru servit masa şi facilităţi de spa şi fitness de 5 stele. Oferind privelişti uluitoare spre ocean sau peste împrejurimile pline de verdeaţă, vilele au aer condiţionat şi sunt dotate cu mobilier elegant din lemn şi trestie. Pentru destindere şi agrement, puteţi practica o serie de sporturi acvatice în apele cristaline din jur, cum ar fi canotaj şi scufundări. Alternativ, vă puteţi relaxa cu un masaj în centrul de spa Coco. Printre opţiunile de masă de la Dhuni Kolhu Coco Palm se numără localul Cowrie, care oferă bufete internaţionale bogate într-un spaţios pavilion amenajat în aer liber. De asemenea, personalul poate aranja servirea mesei în intimitatea propriei vile. Hotelul se află la 124 km de Aeroportul Internaţional Male, unde se poate ajunge şi cu hidroavionul, după un zbor pitoresc de 30 de minute.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Coco Palm Dhuni Kolhu 5* ofera urmatoarele facilitati: room service, recepţie deschisă non stop, spălătorie, serviciu de călcat, magazin de suveniruri/cadouri , seif, teren de tenis, pescuit, biliard, tenis de masă, windsurfing, darts, scufundări, facilităţi de sporturi nautice, sală de fitness, spa si centru de wellness, cadă cu hidromasaj, zonă de plajă, restaurant, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, internet Wi-Fi  hotspot  în zonele publice  gratuit. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Cele 98 de camere au in dotare Aer Condiţionat, mobilier elegant din lemn şi trestie, internet Wi-Fi gratuit, terase, zonă de relaxare în aer liber.

Masa hotel

Mic dejun