Hotel Cinnamon Hakuraa Huraa 4*



Descriere hotel

Hotelul Cinnamon Hakuraa Huraa Maldives 4*este situat  la 145 km de capitala Male, la  45 de minute cu hidroavionul de Aeroportul Internaţional Male. Hotelul de lux este format din mai multe vile dispuse de-a lungul plajei cu nisip fin, alb si al lagunei cu ape de clestar.  Restaurantul Malaafaiy serveste peparate tip bufet, iar restaurantul  Nalha Falhul ofera o ambiantă intimă si vinuri selectionate. Oaspetii practica sporturi acvatice, canotaj, windsurfing, snorkelling, plimbari cu barca, fitness sau se relaxeaza la centrul spa.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Cinnamon Hakuraa Huraa Maldives 4* ofera: aer condiţionat, recepţie deschisă non stop,  transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), WiFi gratuit in zonele publice, schimb valutar, seif, magazine, terasă la soare, grădină, bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), grătar, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, spălătorie, curăţătorie chimică,  serviciu de călcat, sporturi nautice, scufundări, snorkelling, pescuit,  caiac, windsurfing, spa și centru de wellness, sală de fitness, teren de joacă pentru copii, tenis de masă, darts.


Camere hotel

Vilele orientate spre laguna sunt construite pe piloni deasupra apei sau pe plajele cu nisip alb, au interioare  spaţioase, confortabile, mobilier clasic din lemn si zone de relaxare.


Masa hotel

All Inclusive.