Hotel Centara Grand Island Resort & Spa Maldives 5*



Descriere hotel

Hotelul Centara Grand Island Resort & Spa Maldives 5* este situat pe o insula retrasa din sudul Atolului Ari, la 25 de minute de mers cu avionul de Male.  Complexul de vile elegante construite deasupra apei detine mai multe restaurante cu specific asiatic si international. Gazdele ofera facilitati moderne, sporturi acvatice, tratamente spa si club pentru copii.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Centara Grand Island Resort & Spa Maldives 5* ofera o gama variata de facilitati: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, birou de turism, ziare, serviciu de concierge, seif, camere pentru nefumători, room service, bar, restaurant, piscină în aer liber, terasă, grădină, săli de conferinte şi petreceri, centru de afaceri, babysitting/servicii pentru copii, serviciu de calcat, spălătorie, curăţătorie chimică, teren de tenis, club pentru copii, scufundări, snorkelling, cameră de jocuri, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness. Nu există parcare disponibilă. Nu există acces la internet.

Camere hotel

Fiecare din vilele moderne (care insumeaza 112 camere) are in dotare TV cu ecran plat si canale prin satelit (inclusiv canale chinezesti), acces la internet de mare viteza, fierbator electric, baie cu o cada sau cada spa si dus cu efect de ploaie.

Masa hotel

All Inclusive.