Hotel Secrets St. James Montego Bay 5*



Descriere hotel

Hotelul Secrets St. James Montego Bay 5* este situat in Montego Bay, St. James, din insula Jamaica in vecinatatea terminalului de vaporase de croaziera, a muzeului si bisericii St. James, a pietei Sam Sharpe si a Harbour Street Craft Market.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Secrets St. James Montego Bay 5* le ofera oaspetilor sai: mic dejun gratuit, 9 restaurante, bar/lounge, cafenea, bar la piscina, receptie deschisa non stop, gratar, punct internet, plaja proprie, sezlonguri pe plaja, piscina in aer liber, facilitati de fitness, teren de tenis in aer liber, servicii  complete de spa, masaj in camera, cazinou, prosoape la plaja, sezlonguri la piscina, camera de aburi, sauna, Arcade/sala de jocuri. biliard, centru de afaceri, 9 sali de conferinte, echipament audiovizual, servicii de secretariat, servicii concierge, schimb valutar, asistenta turistica, curatatorie chimica/spalatorie, coafor, cosmetica, servicii nuptiale, sali de petreceri.

Camere hotel

Camerele sunt dotate de Aer Conditionat, mini bar, halate de baie, papuci, fier si masa de calcat, balcon, baie, cada cu hidromasaj, uscator de par, articole de toaleta, TV LCD cu canale prin cablu, MP3 docking station, acces la internet contra cost, seif, serviciu de curatenie zilnic.

Masa hotel

All Inclusive.