Hotel Villa Seminyak Estate & Spa 4*



Descriere hotel

Villa Seminyak Estate & Spa 4* este amplasata la 14 minute de mers pe jos de plaja, la 5 minute cu masina de zona stilata Seminyak si la 20 de minute cu masina de Aeroportul International Ngurah Rai. Restaurantul Kedis ofera preparate occidentale, asiatice si balineze, precum si o vedere superba a golfului. Oaspetilor li se ofera tratamente si masaje la Lagoon Spa si  relaxare la piscina in aer liber.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Villa Seminyak Estate & Spa 4* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), room service, grătar, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, piscină în aer liber (deschisă tot anul), terasă la soare, grădină, bar la piscină, spa și centru de wellness, saună, masaj, serviciu de transfer (gratuit), închirieri auto, închirieri biciclete, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu zilnic de menaj, birou de turism, serviciu de concierge, suită nupţială, salon de frumuseţe, club de noapte/DJ, divertisment de seară, babysitting/servicii pentru copii.


Camere hotel

Cele 53 de vile sunt dotate cu aer conditionat, living-uri, TV cu canale prin satelit, DVD player-e si frigidere. Oaspetii au la dispozitie serviciu la camera non stop.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.