Hotel Pondok Sari Beach & SPA Resort 3*



Descriere hotel

Hotelul Pondok Sari Beach & SPA Resort 3* este situat intr-un parc de vacanta langa Plaja Pemuteran, la 45 de minute de mers cu masina de Amed si la aproximativ 3 ore si 30 de minute cu masina de Aeroportul International Denpasar din Bali. Restaurantul hotelului serveste preparate internationale selectate. Biroul de turism organizeaza excursii. Oaspetii se bucura de masaje si tratamente de relaxare si revigorare la centrul spa. Hotelul este destinat exclusiv adultilor.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Pondok Sari Beach & SPA Resort 3* ofera: recepţie deschisă non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), aer condiţionat, restaurant (a la carte), piscină în aer liber, grădină, terasă, WiFi gratuit in zonele publice, birou de turism, serviciu zilnic de menaj, spa și centru de wellness, masaj, drumeţii, snorkelling, scufundări. Nu există parcare disponibilă.


Camere hotel

Cele 28 de camere confortabile decorate in stil traditional  balinez cu sculpturi din lemn sunt dotate cu aer conditionat, parchet, terase, zone de luat masa, canapele, plase de tantari, dulapuri, bai en suite cu dusuri si prosoape.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune.