Hotel Astagina Resort & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul Astagina Resort & Spa  4* este situat la 10 minute de plimbare de Plaja Double Six si de Plaja Legian. Aeroportul Internationala Ngurah Rai se afla la 20 de minute de mers cu masina. Oaspetilor li se ofera servicii de spa, bai de aburi, masaje, excursii de explorare a insulei, gratar, centru de afaceri si o generoasa piscina in aer liber.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Astagina Resort & Spa  4* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, piscină în aer liber, grădină, terasă, bar, room service, restaurant, transfer de la/la aeroport (contra cost),  parcare publica gratuita cu rezervare, închirieri auto, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, fax/copiator, săli de conferinte  şi petreceri, lounge/cameră cu TV, camere de familie, camere pentru nefumători, WiFi gratuit, închirieri biciclete, spa și centru de wellness, serviciu zilnic de menaj, serviciu de călcat, spălătorie, curăţătorie chimică.


Camere hotel

Cele 72 de camere sunt dotate cu aer conditionat, seifuri,  TV cu ecrane plate si canale prin satelit, frigidere, mini baruri, papuci, prosoape, bai en suite cu dus, cada si articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune.