Hotel Villa Thomais Luxury 4*Descriere hotel

Villa Thomais Luxury 4* se află la 200 de metri de plaja Episkopos,  la jumătatea distanţei dintre oraşele Lefkada (7 km) şi Nidri (9 km). Nikiana se află la mai puţin de 1 km distanta. Oaspetii au la dispozitie o sala de gimnastica acvatica cu echipamente de fitness speciale pentru apa, facilitati de hidromasaj, aeromasaj si un bar acvatic. In  sala de mese sau in gradina de pe acoperisul hotelului se servesc salate proaspete, bauturi, cafea, gustari si inghetata in timp ce se admira frumusetea Vaii Episkopos. Bufetul de mic  dejun  american cuprinde delicatese de casa.

Facilitati hotel

Villa Thomais Luxury 4* ofera: recepţie deschisă nonstop, piscină în aer liber (deschisă în sezon), grădină, terasă, sală de fitness, cadă cu hidromasaj, drumeţii, bar, mic dejun în cameră, snack bar, room service, WiFi gratuit, parcare publica gratuita fara rezervare, închirieri auto, birou de turism, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator, camere pentru nefumători, încălzire, suită nupţială.

Camere hotel

Cele 10 camere decorate şi mobilate  modern sunt zugrăvite în nuanţe de maro, combinate cu roşu aprins şi verde. Acestea au TV prin satelit cu ecran de 81 cm,  mini baruri si acces WiFi gratuit.

Masa hotel

Mic dejun.