Hotel Vienoula`s Garden 3*



Descriere hotel

Hotelul Vienoula`s Garden 3* construit in stil traditional este situat în orașul plin de viață Mykonos, la 1 km de plaja Megali Ammos. Portul Mykonos este situat la 1 km de hotel, iar Aeroportul International Mykonos este la 3,5 km distanta. Personalul de la recepție vă poate ajuta cu închirierea unei maşini, pentru a explora plajele celebre din jur, cum ar fi Super Paradise, aflată la 4 km de hotel. Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun continental, care este servit zilnic în sala de mese. Snack barul de la piscină oferă o varietate de cafele, băuturi răcoritoare și cocktail-uri exotice pe tot parcursul zilei.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Vienoula`s Garden 3* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, snack bar, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), recepţie deschisă non stop, serviciu de vânzare bilete, cameră de bagaje, fax/copiator, seif, Aer Condiţionat, Wi-Fi gratuit in spatiile publice, parcare proprie gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Toate cele 27 de camere au tavan cu grinzi şi sunt decorate în stil tradițional, având mobilier din lemn de culoare închisă și pereți zugrăviți în alb. Fiecare  camera este dotată cu un TV cu canale prin satelit, un frigider și un radio. Baia are un duş sau o cadă.



Masa hotel

Mic dejun.