Hotel Senses Luxury Villas & Suites 5*



Descriere hotel

Hotelul  Senses Luxury Villas & Suites 5* se afla pe Elia Beach,  la 6 km de orasul Mykonos si la 4 km de Aeroportul Național al Insulei Mykonos, oaspeții beneficiind de un serviciu gratuit de transfer de la/la aeroport.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: aer condiţionat, încălzire, transfer de la/la aeroport  gratuit, serviciu de transfer gratuit,  facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, bar, mic dejun în cameră, room service, livrări de alimente, snack bar, piscină în aer liber, terasă la soare, grădină, WiFi gratuit in camere, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, inchirieri biciclete contra cost, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Cele 12 vile sunt dotate cu aer conditionat, zone de relaxare cu TV cu ecrane plate, bai cu dus, halate de baie, papuci si articole de toaleta gratuite. Unele vile au bucatarii dotate cu frigidere, cuptoare, plite si piscine proprii.

Masa hotel

Fara masa