Hotel Royal Myconian Resort & Villas 5*



Descriere hotel

Hotelul Royal Myconian Resort & Villas 5* este un complex hotelier luxos din Insula Myconos, cu vedere la Plaja Elia cu nisip auriu. Hotelul face parte din lantul hotelier The Myconian Collection.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera o gama variata de facilitati: aer condiţionat, transfer de la/la aeroport  gratuit, recepţie deschisă non stop, bancomat, bar, restaurant a la carte, room service, gratar, lift, seif, capelă/altar, magazine, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, salon de frumuseţe, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, ziare,  spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de secretariat, săli de conferinte şi petreceri, magazin de suveniruri/cadouri, parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit, terasă la soare, zonă de plajă privată, piscină în aer liber deschisă în sezon, piscină interioară, spa și centru de wellness, saună, sală de fitness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, baie turcească/baie de aburi, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de secretariat, săli de conferinte  şi petreceri, sporturi nautice, tenis de masă, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Camerele elegante  au zone de relaxare, TV LCD şi DVD/CD playere. Exista  si  camere şi suite cu plajă proprie sau cadă cu hidromasaj.  

Masa hotel