Hotel Melia Athens 4*



Descriere hotel

Hotelul Melia Athens 4* este situat la doar cativa pași de punctele de atracție din Atena,  la 50 de metri de cea mai apropiata statie de metrou si face parte din lantul hotelier  Melia Hotels & Resorts. Hotelul oferă o varietate de opțiuni de luat masa şi de divertisment si un restaurant pe acoperiș  cu vedere superbă la Acropole.  Sky Lounge Rooftop Dining Bar de la etajul 9 serveşte diferite specialitati. La  barul din hol se servesc preparate mediteraneene, băuturi și vin. La ultimul etaj al hotelului se afla centrul de sanatate cu saune si bai de aburi, precum si un centru de fitness. Exista o piscina in aer liber deschisa in sezon si o cada cu hidromasaj sezoniera aflata in aer liber.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, lift, seif,  transfer de la/la aeroport  contra cost,  facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere izolate fonic, facilităţi VIP în cameră, închirieri auto, room service, mic dejun în cameră, bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, WiFi gratuit, piscină în aer liber  deschisă în sezon,  sală de fitness, masaj, saună, baie turcească/baie de aburi, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, parcare in apropiere fara rezervare contra cost, bancomat, cameră de bagaje, schimb valutar. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Cele 136 de camere izolate fonic au aer condiționat, WiFi gratuit, mobilier din lemn de platan, picturi realizate de artiști greci contemporani, mini baruri, TV prin satelit și bai  cu marmură, cabine de duș cu hidromasaj sau cazi spa.

Masa hotel

Mic dejun.