Hotel Cyclades Studios 3*



Descriere hotel

Hotelul Cyclades Studios 3* se afla la numai 50 de metri de Plaja Ornos din Mykonos, la mica distanta de numeroase restaurante si magazine, la 3 km de cosmopolitul oras Mykonos si la 6 km de port. Oaspetii pot vizita cu masini inchiriate de la receptia hotelului, Plaja Psarrou situata la 3 km distanta si Platy Gialos aflat la 4 km.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Cyclades Studios 3* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, room service, automat  pentru gustări si bauturi, cameră de bagaje, serviciu de vanzare bilete, birou de turism, ziare, seif, închirieri biciclete, transfer de la/la aeroport (gratuit),  închirieri auto, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu zilnic de menaj, bibliotecă, terasă la soare, grădină, zonă pentru fumători, camere izolate fonic, camere pentru nefumători, canale TV pentru copii, babysitting/servicii pentru copii.


Camere hotel

Cele 15 studiouri sunt dotate cu balcoane sau terase cu vedere la gradina si la imprejurimi, aer conditionat, WiFi gratuit, tavane cu grinzi si pardoseli acoperite cu gresie, chicinete cu zone de luat masa, frigidere, plite de gatit, TV LCD cu canale prin satelit.

Masa hotel

Fara masa.