Hotel Best Western Hotel Pythagorion 3*



Descriere hotel

Best Western Hotel Pythagorion 3* este situat in centrul Atenei, la 200 de metri de Teatrul National si la cativa pasi de Plaka, la 1,5 km de Piata Syntagma si la 2 km de Acropole. Gara principală și stația de metrou Omonia se află în apropiere. Oaspeții hotelului Pythagorion sunt intampinati cu o băutură de bun venit si au la dispoziție gratuit suc de portocale pe tot parcursul sejurului. Hotelul face parte din lantul hotelier Best Western si detine 56 de camere.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Gama de facilitati oferita oaspetilor cuprinde: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, lift, seif,  serviciu de transfer contra cost, închirieri auto, camere pentru nefumători, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, spălătorie, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, schimb valutar, bar, WiFi gratuit, internet prin cablu gratuit in centrul de afaceri. Nu există parcare disponibilă. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Camerele izolate fonic sunt dotate cu balcoane, mobilier modern, aer conditionat, WiFi gratuit, frigidere, seifuri si uscatoare de par.

Masa hotel

Mic dejun.