Hotel Best Western Hotel Museum 3*



Descriere hotel

Best Western Hotel Museum 3* este situat în centrul oraşului, langa Muzeul Național de Arheologie,  la doar cateva minute de mers pe jos de cea mai apropiata statie de metrou, de Plaka, Acropole, Monastiraki și Piața Syntagma accesibile pejos sau cu metroul. Stația autobuzului turistic se afla  la 200 de metri. Stația de metrou Omonia se află la 600 de metri distanta. Aeroportul Internațional Eleftherios Venizelos se afla la 45 de minute de mers cu masina. Hotelul apartine lantului hotelier Best Western.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, închirieri auto, lift, seif, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, spălătorie, serviciu de călcat, bar, bibliotecă, centru de afaceri, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, parcare in apropiere fara rezervare contra cost, WiFi gratuit, internet prin cablu gratuit in centrul de afaceri. Animalele de companie nu sunt acceptate.


Camere hotel

Cele 93 de camerele moderne izolate fonic au aer condiţionat, WiFi gratuit, seifuri, mini baruri, TV cu ecrane plate cu canale prin satelit, bai cu uscatoare de par.  Unele camere au balcoane mari cu vedere la oraş.

Masa hotel

Mic dejun.