Hotel Afandou Beach Resort 3*



Descriere hotel

Hotelul Afandou Beach Resort 3* incadrat de un peisaj natural superb se află la numai 18 km de centrul oraşului Rhodos, într-una dintre cele mai frumoase zone din insula. Numeroasele taverne, restaurante si baruri cu atmosfera cosmopolita isi intampina oaspetii cu ospitalitate si cu oferte irezistibile. Hotelul pune la dispoziție singurul teren de golf de pe insulă.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Afandou Beach Resort 3* ofera: piscină în aer liber (deschisă în sezon), terasă la soare, grădină, snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere),  bar, restaurant (bufet), depozit, schiuri, lift, aer condiţionat, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, magazine, ziare, seif, magazin de suveniruri/cadouri, fax/copiator, recepţie deschisă non stop, cameră de bagaje, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), închirieri auto, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), tenis de masă, biliard, ciclism, închirieri biciclete, masaj, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii.  

Camere hotel

Cele 119 camere au bai cu cadă sau duş, WiFi gratuit, aer condiţionat, TV prin satelit, frigidere și balcoane cu vedere la grădini şi parţial la mare.

Masa hotel

All Inclusive.