Hotel Holiday Inn Mitte 4*



Descriere hotel

Hotelul Holiday Inn Mitte 4* este la 3 minute de mers pe jos de staţia de metrou Gesundbrunnen, din care se ajunge direct în 10 minute la Alexanderplatz. Gara S-Bahn Gesundbrunnen se află pe Ringbahn (linia feroviară circulară) din Berlin, oferind legături directe cu Centrul de Congrese ICC şi Târgul Comercial. Oaspeţii pot admira privelişti panoramice asupra Parcului Humboldthain şi asupra centrului oraşului Berlin.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Holiday Inn Mitte 4* le ofera oaspetilor sai: recepţie deschisă non stop, cameră de bagaje, room service, săli de conferinţă şi petreceri, centru de afaceri, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, suită nupţială, schimb valutar, magazin de suveniruri/cadouri, lustruire pantofi, prânz la pachet, birou de turism, fax/copiator, serviciu de vânzare bilete, ziare, sală de fitness, cameră de jocuri, solar, teren de joacă pentru copii, ciclism, restaurant, bar, mic dejun în cameră, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilitati, ascensor, seif, încălzire, magazine în hotel, zonă pentru fumători, internet Wi-Fi disponibil în întregul hotel contra cost 1 euro/30 minute.

Camere hotel

Cele 220 de camere ale hotelului sunt luminoase şi spaţioase, au un decor clasic, TV prin satelit, minibar, baie, internet Wi-Fi.

Masa hotel

Mic dejun