Hotel Kyriad 3*



Descriere hotel

Hotelul Kyriad 3* este situat la aproximativ 20 de minute de parcul de distractii Disneyland Paris, la care ofera un serviciu de transfer gratuit. De 3 ori pe zi se efectueaza transfer de la/la Aeroportul Charles de Gaulle de catre o companie independenta. Acest transfer la un cost suplimentar se face cu rezervare prealabila. De asemenea, este disponibil un serviciu de transfer direct de la/la gara Marne-la-Vallee, centrul comercial Val d`Europe şi complexul Disney Village. Gara RER Magny-le-Hongre se află la 1 km şi oferă legături directe spre Paris.  Hotelul pune la dispoziţie un magazin Disney, un carusel şi o sală de jocuri video. Restaurantul Le Marche Gourmand serveşte preparate din bucătăria tradiţională şi mic dejun tip bufet. Oaspeţii pot savura băuturi la barul L`Abreuvoir. Există o zonă de joacă pentru copii şi 2 terase în aer liber cu o grădină. Hotelul face parte din lantul hotelier Kyriad Hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Kyriad 3*  ofera urmatoarele facilitati: grădină, terasă, teren de golf (la maxim 3 km), cameră de jocuri, restaurant, bar, restaurant (bufet), Wi-Fi gratuit in intregul hotel, parcare proprie gratuita fara rezervare, prânz la pachet, automat (băuturi), automat (gustări), serviciu de transfer (gratuit), recepţie deschisă non stop, serviciu de vânzare bilete, cameră de bagaje, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, ascensor, Aer Condiţionat.

Camere hotel

Fiecare din cele 300 de camere  oferă Aer Condiţionat, acces gratuit la internet Wi-Fi, TV prin satelit şi baie proprie.

Masa hotel

Mic dejun.